Contact
Algemeen: info@shantykoordokkum.nl
PR en boekingen: pr@shantykoordokkum.nl.nl
PR telefoon: 06 5151 4105 of 0519 29 3520
Ons volgende optreden, klik op de agenda
 
WYSIWYG Web Builder
ShantyNederland
Shanty Nederland, de overkoepelende organisatie voor koren en groepen met een groot deel van Shanty's en/of Seasongs in hun repertoire, werd opgericht op 13 april 2011. De organisatie heeft ten doel het promoten en in stand houden van Shanty's en Seasongs. ShantyNederland tracht dit doel ondermeer te bereiken door het verbinden van koren onderling -het verspreiden van nieuws en informatie over muzikale aktiviteiten en het bevorderen van persoonlijke contacten.

ShantyNederland biedt o.a. het verzorgen van de verplichtingen Buma/Stemra voor de aangesloten koren en groepen, aansluiting bij de Vereniging van Nederlandse Koren, bestuurlijke ondersteuning, verzorgen van een maandelijkse Nieuwsbrief, workshops, ledenadministratie etc. etc.
De overkoepelende organisatie heeft een website waarop veel informatie is te vinden met betrekking tot Shanty's en Seasongs en de aangesloten koren en groepen. Onder andere de agenda is een fijn hulpmiddel voor de liefhebbers van Shanty's en Seasongs om te kijken of er in de omgeving een optreden of festival is.
Door hierboven op het logo van de organisatie te klikken kunt u een kijkje nemen op de website van Shanty Nederland.