Contact
Algemeen: info@shantykoordokkum.nl
PR en boekingen: pr@shantykoordokkum.nl.nl
PR telefoon: 06 5151 4105 of 0519 29 3520
Ons volgende optreden, klik op de agenda
 
WYSIWYG Web Builder
Boekingen
De koorleden en muzikanten van Shantykoor "de Admiraliteitssjongers" zijn allemaal liefhebbers van shanty- en zeemansliederen. De repetitie-avonden en optredens worden goed bezocht en het animo is groot. Het shantykoor geniet zelf en wil ook graag de toehoorders laten genieten van de liederen over de zee.
Zoals u ziet is Shantykoor "de Admiraliteitssjongers" een graag geziene gast en komen we ook graag zingen op úw feestelijke gebeurtenis, shantyfestival, receptie, bruiloft, opening, dorpsfeest of gezellige middag en avond. Desgewenst met een geluidsinstallatie die wordt bediend door een geluidstechnicus die weet hoe hij geluid moet afstellen. U kunt Shantykoor “de Admiraliteitssjongers” benaderen voor informatie en/of boeking van een optreden door contact op te nemen met de pr-medewerker van het koor, de heer Minze van den Akker.
Hij is telefonisch te bereiken op 06 5151 4105 of 0519 29 3520 en via de mail op prATshantykoordokkum.nl.
(vervang in het mailadres AT door het @)
Shantykoor "de Admiraliteitssjongers" treedt al meer dan 10 jaar op tijdens vele gebeurtenissen. Om u een idee te geven volgt hier onder een kleine opsomming en enkele van de hoogtepunten: ieder jaar treden we een aantal keren op in verzorgings- en verpleeghuizen, niet alleen omdat we het leuk en gezellig vinden maar ook omdat we het uit sociaal oogpunt nodig vinden. Ons koor heeft deelgenomen aan veel shantyfestivals onder andere in Leidschendam, Katwijk aan Zee, Emmen (internationaal deelname 24 koren), Bootwateren Ameland, Drachten (internationaal), Wezeperbrug, Appelscha, Drogeham, Suyderseefestival Dronten, Akkrum, Leeuwarden, winterkorenfestival Leeuwarden, Bolsward, Grouw en vele andere. En wat dacht u van onze deelname aan het internationaal festival in Travemünde Duitsland. Maar we traden natuurlijk ook op bij de door ons eigen koor georganiseerde shanty-festivals in de eigen thuishaven. Deze festivals worden eens in de vier jaar gehouden in grotere vorm met de naam "Shantyfestival Maritiem Dokkum".  De afgelopen edities (2008-2012-2016) deden er 12 tot 15 koren mee. In de tussenliggende jaren organiseert ons koor een festival met 3 koren, dit festival kreeg de toepasselijke naam "Kleintje Shantyfestival Maritiem Dokkum". Informatie vindt u in het menu onder informatie (keuze: Shantyfestival Maritiem Dokkum).
Optreden voor goede doelen zoals: Stichting Kuritsa, aktie Wandelen voor water, benefiet voor hulpgoederen naar Roemenië, benefiet voor Haïti, benefiet voor de revalidatie etc. Zingen tijdens diverse gebeurtenissen rond: opening Bonifatiusroute Dokkum, Lokale omroep, winkeliersverenigingen, open dag bedrijven, jubilea bedrijven en particulieren etc. Natuurlijk ook tijdens grote evenementen is Shantykoor "de Admiraliteitssjongers" present: evenementen als Skûtsjesillen Langweer, Flaeijelfeesten Nieuwehorne, Vlaggetjesdag Zoutkamp, Paardendagen Driesum-Wouterswoude, Spuidagen Oud-Beijerland, Sail Oostmahorn, Admiraliteitsdagen Dokkum etc.