Contact
Algemeen: info@shantykoordokkum.nl
PR en boekingen: pr@shantykoordokkum.nl.nl
PR telefoon: 06 5151 4105 of 0519 29 3520
Ons volgende optreden, klik op de agenda
 
WYSIWYG Web Builder
Cd's
Shantykoor "de Admiraliteitssjongers" heeft twee prachtige muziekalbums gemaakt.
De tweede cd van Shantykoor "de Admiraliteitssjongers" kreeg de titel: "10 jaar op Koers". Een toepasselijke titel gepresenteerd naar aanleiding van het 10-jarig bestaan van het shantykoor. Een album vol met nieuwe nummers. "Schön ist die Liebe im Hafen", "Sonny's Dream" en "Bolle Dries". Het gevoelige "Deze Zee" en "Sierra Madre". Een mooi bewerkt nummer "Op de sluizen van IJmuiden" en het, naar aanleiding van het 10-jarig bestaan, door de dirigent geschreven instrumentale nummer "10 jaar Lief en Leed". Bijzonder aan deze cd is dat het album ook verkrijgbaar is op USB-stick. Erg gemakkelijk als u geen cd-speler heeft.
Beide albums van Shantykoor "de Admiraliteitssjongers" zijn tijdens de optredens te verkrijgen. U kunt echter ook via de mail de albums bestellen. De albums kosten per stuk tijdens de optredens 10 euro en via deze website, inclusief de verzending, 6 euro per stuk. Wanneer u beide albums ineens wilt bestellen betaalt u slechts 7,50 euro inclusief de verzending. (tijdens de optredens kosten beide albums 15 euro)
De eerste cd die gemaakt is heeft de naam "Mei de Kop yn'e Wyn" ("Met de kop in de Wind") gekregen. Prachtige nummers zijn opgenomen op deze cd.
Het nummer "Ode aan Dokkum" met een eigen gemaakte tekst op de muziek van Guy Michell. Het mooie "Fields of Athenry", twee nummers met troubadour Sytze van der Werf: "Feijcke" en "Feurbij". Het bekende "Fries om Ûtens" en "See, See do Wide See". Ook het nummer "Esonstad" staat op deze cd met weer een eigen tekst over het stadje wat verdween in zee niet ver van Dokkum.
De cd's krijgt u in huis door € 7,50 te storten op bankrekeningnummer NL52 INGB 0664407471 ten name van Shantykoor de Admiraliteitssjongers Dokkum, onder vermelding van "cd".  En vergeet niet bij de overschrijving de naam het volledige adres te vermelden waar wij de cd's naar toe kunnen sturen. (dat hoeven niet uw eigen gegevens te zijn: u kunt ze natuurlijk ook kado doen aan iemand anders)
aktie: 2 cd's voor € 7,50 !! incl. verzending