Contact
Algemeen: info@shantykoordokkum.nl
PR en boekingen: pr@shantykoordokkum.nl.nl
PR telefoon: 06 5151 4105 of 0519 29 3520
Ons volgende optreden, klik op de agenda
 
WYSIWYG Web Builder
Commissies
Wij hebben enthousiaste leden waarvan velen zich naast het zingen in Shantykoor "de Admiraliteitssjongers" ook op andere vlakken inzetten voor het koor, zowel op de voor- als achtergrond. Als je met zo'n grote groep bent heb je verschillende commissies nodig die bepaalde zaken perfect regelen. Zo hebben we een huishoudelijke commissie die zorgt dat alles tijdens de repetitie-avonden goed wordt verzorgt. De stoelen netjes in een rij, de koffie zetten, boodschappen doen en na de repetitie zorgen voor een koele consumptie. Na de repetitie-avond moet het gebouw weer netjes opgeruimd en schoon worden achtergelaten. Een andere commissie is de technische commissie. Deze zorgt ervoor dat bij een optreden, indien nodig, ons eigen podium wordt opgebouwd. Ook wordt de geluidsinstallatie klaar gezet door deze commissie. Een professionele geluidsinstallatie die door een ervaren geluidstechnicus wordt bediend. Door de jaren heen hebben we een tandemasser aanhanger vol apparatuur. Deze mensen moeten voor een optreden altijd al vroeg aanwezig zijn en gaan meestal als laatste weer weg.
Huishoudelijke commissie
contactpersoon: tijdelijk vacant
vertegenwoordigd door de leden: Geale Hoekstra, Cesar Buwalda, en Jelte de Jager
Dan zijn er nog leden die hand- en spandiensten verrichten. Zo gebeurt er op de achtergrond ook heel veel werk om alles rondom Shantykoor “de Admiraliteitssjongers” goed te laten verlopen.
Hieronder kunt u lezen wie in de commissies zitten:
Technische commissie
contactpersoon: Minze van den Akker
vertegenwoordigd door de leden: Geale Hoekstra, Bouwe Kooistra, André Roersma, Harm Sliep, Durk de Vries en Wopke Wiersma
Webbeheer: Peter Sauermann 
Repetitieruimte
Vincentiuszaal, Koningstraat 25, 9101 LP Dokkum (plattegrond)